For every moment  

Verhuur

Helaas, maar je kunt geen glazen huren bij Global Glass Products. Heb je interesse in huren in plaats van kopen? Hoewel wij ons enkel op de verkoop van kunststof glazen toespitsen zijn er ook verhuurbedrijven waar wij voor instaan en regelmatig mee samenwerken. Neem contact op met één of meerdere van de onderstaande verhuurbedrijven, zij kunnen je verder helpen.

Supportmarkt wil, kan en doet een heleboel…

Image

…voor fantastische evenementenmakers om precies te zijn. En dus voor de bezoekers van fantastische evenementen.Die wijzen we de weg met de OlieTonTon (de enige echte opvolger van de TomTom), laten we zelf hun ideale zitplaats samenstellen en geven we een anti-rommel-wapen in handen.

Pow! Dat klinkt (hopelijk) spannend en raadselachtig, maar (misschien) wat vaag, dus laten we beginnen met wat we *niet* willen, kunnen of doen. Namelijk evenementen organiseren. Dat laten we veel liever aan de evenementenmakers zelf over. Maar verder? Verder faciliteren we evenementenmakers volgens het ‘anders nog iets?’ principe.

 

Supportmarkt - Koperslager 4B - 2631 RK Nootdorp -  085-3031317 -  ikwil@supportmarkt.nlhttps://www.supportmarkt.nl


De betrouwbare oplossing bij iedere gelegenheid!

Image

Al bijna 45 jaar leveren wij aan zowel particulieren als bedrijven door heel Nederland onze verhuurmaterialen. Organiseert u een feest, evenement of bijeenkomst en heeft u horeca spullen nodig voor een proffesionele inrichting? Wij verhuren een breed scala aan producten, van biertaps tot koffiekopjes, van partyverlichting tot podiumdelen.

 

Verhuurbedrijf Westerhuis - De stuwdam 2 - 3815 KM Amersfoort - 033-4550928 - info@westerhuis-verhuur.nl -  https://westerhuis-verhuur.nl/


Alle benodigdheden voor een geslaagd evenement

Image

David van Schie party rental is als partyverhuurbedrijf gespecialiseerd in de verhuur van benodigdheden voor de evenementenbranche. Cateraars, evenementenbureau ’s en collega-verhuurbedrijven voorzien wij van uiteenlopende materialen, advies en begeleiding bij het verzorgen van evenementen.

 

David van Schie Party Rental - Galgeweg 46A - 2691 MG 's-Gravenzande - 0174-622192 - info@davidvanschie.nl -  https://www.davidvanschie.nl/


Voor de belangrijke momenten in het leven

Image

Het organiseren van een evenement of festiviteit is een hele klus en er komt altijd meer bij kijken dan je wellicht hebt voorzien. Wij zijn hierbij graag jouw sleutel tot succes! Of het nu gaat om een buiten evenement, bedrijfsfeest, conferentie of juist een intiem feest bij je thuis, je bent bij ons aan het juiste adres.

 

B&J Verhuur - Blokmakerstraat 9 - 2222 AD Katwijk - 071-4019924 - 071-4019978 - info@bjverhuur.nlhttps://www.bjverhuur.nl/